5 februari 2012

Spoorweg spoorloos. Kistjes ook.

Familie, vrienden, kennissen,

Een aantal dagen geleden is bekend geworden dat het Kistje is overleden. Hij viel niet te redden. Na vele pogingen tot reanimatie is hij opgegeven door de doktoren. Daarom nodigen wij u uit om zijn begrafenis bij te wonen. Het zal plaats vinden in de Union Pacific Shop. Neemt u voldoende Union Pacific Bonds mee om eventueel nog restanten van het Kistje te kunnen kopen. Hiermee bekostigt u zijn begrafenis. De datum van de begrafenis is nog onbekend. Laten we rouwen en afscheid nemen.

Zijn broers zullen zijn zaak overnemen. Er veranderd wel wat. Zij hebben besloten dat het transport van Kisten aan fortvechters te kostbaar was. Daarom is het nu alleen nog mogelijk om met speciale muntjes Kisten te kopen. U moet ze ophalen dus. Maar het assortiment is dan ook veel groter. Je kunt zelfs voorwerpen kopen waardoor je langer dan Kistje zal leven. R.I.P. jongen, je was fantastisch. ;)

3 opmerkingen:

  1. Moet ik nu zelf kistjes op gaan halen? Onzin, en het is nog koud buiten ook, had ik liever de bezorgdienst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan waarschijnlijk ook wel. Nuggets, i presume. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heimwee naar de kistjes... De vervangers zijn toch wat te sterk nugget-minded vind ik. Wil je het via de UPM weg doen ben je maanden bezig, en is al dat werk nog een enorm risico. (geen enkel kistjes is een garantie)

    BeantwoordenVerwijderen