1 mei 2012

Update 1.36

Het is weer eens tijd voor een nieuwe update, en na nummer 35 komt natuurlijk 36. In deze update staat de migratie centraal, waar je hier meer over kunt lezen. Naast de migratie zijn er ook andere leuke dingen gepland. Oorspronkelijk ook nog een huisdieren-systeem, maar dat komt later, omdat het nog niet uitgebreid genoeg was.
Het nieuwe uiterlijk van het vaardighedenscherm is er een van. Alle afbeeldingen zijn veranderd, maar ze hebben toch allemaal wel wat weg van hoe de afbeeldingen nu zijn. Hier een plaatje waar de volledige afbeeldingen zichtbaar zijn.

Naast de aanpassing van het vaardighedenscherm hebben we ook een aantal nieuwe opdrachten gekregen. Hierdoor is het nu, als het goed is, mogelijk de prestatie van 500 afgesloten opdrachten te voltooien.
Ook is er een notificatie-systeem gemaakt, waardoor je rechtsboven een bericht krijgt te zien hoeveel ongelezen berichten je nog hebt wanneer je inlogt, als er een vriend online komt, of als je bent aangekomen op de plek waar je naartoe liep.

Dan zijn er ook nog de (nodige) bugfixes, waaronder het chatsysteem, dit zou weer goed moeten werken. Dus geen spelers meer in de alliantiechat die er al 3 dagen uit zijn, of in de county aan de andere kant van de wereld, waar je al 8 uur niet meer geweest bent, blijven praten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten